VIRRASSA NYT

Virta-kampuksen syksyn 2019 ylioppilas-, valmistujais- ja itsenäisyysjuhla pidetään to 5.12. klo 13 Erik Edner -aulassa. 

Juhlan arvioitu kesto on 1 h 15 min. Juhlavieraiden määrä ei ole rajoitettu, mutta kampuksella on parkkipaikkoja rajoitetusti. Tukkitien pää ja Nuorisoseurantalon piha toimivat pysäköinnin vara-alueina.

Tervetuloa juhlaan!

Lempäälän lukion uudet ylioppilaat syksyllä 2019

Haikonen Sakari Aleksanteri, Jokinen Sanni Sofia, Korja Lauri Juhani, Länsipuro Anette Maria Elise, Mäkinen Suvi Marja, Paavilainen Roni Marko Johannes, Pärkkä Matias Jaakko Johannes, Saukko Emma Mikaela, Sipilä Roope Jouni Tapani, Yli-Mannila Fiia Anni-Maria

Paljon onnea uusille ylioppilaille!

 

Kanslian aukioloajat

Kanslia on auki klo 8-15. Kanslian puhelin on 040 133 7407.

 

Rehtorilta

KOLMAS LUKUVUOSI VIRTA-KAMPUKSELLA  -  jo yli 400 lukiolaista

Lukion opiskelijamäärän kasvu on edelleen nopeaa. 400 opiskelijan rajan oli tarkoitus ylittyä viidessä vuodessa. Nyt se ylittyi jo kampuksen kolmannessa opiskelijavalinnassa. Uusia opiskelijoita valittiin 126. Keskiarvoraja oli 7,4. Kaikille opiskelijoillemme suuret kiitokset luottamuksesta.  


Lue lisää

Esittely

Lempäälän lukio on innovatiivinen ja vireä lukio, jonka uudessa upeassa Virta-kampuksessa opiskelee yli 400 energistä, aktiivista ja elämänmyönteistä nuorta. Korkeatasoinen opetus, laaja kurssitarjotin ja monipuoliset opetusmenetelmät moderneissa tiloissa Ahtialanjärven rannalla luovat erinomaiset puitteet opiskelulle. Meille tärkeää on positiivinen yhteisöllisyyttä korostava ilmapiiri, jossa jokaista arvostetaan yksilönä. 

Lue lisää

Yhteystiedot

Lempäälän lukio
Valkeakoskentie 19
37500 Lempäälä
Sähköposti: etunimi.sukunimi@lempaala.fi
Kaikki yhteystiedot

VIRRASSA OLLEET

OHJEITA JA LOMAKKEITA

Seuraa Lelua somessa!