Vaihtovirtaa!

Haluaako organisaatiosi kehittää toimintaansa? Onko työpaikallanne jokin asia, jonka toimintaa pitäisi parantaa, mutta kenelläkään ei ole aikaa tehdä asialle mitään?

Mikäli vastaus edes toiseen kysymykseen on kyllä, silloin ratkaisu on lähellä: VAIHTOVIRTA!

VAIHTOVIRTA tarjoaa sinulle/yrityksellesi innovaatioguru Anssi Tuulenmäen vetämän koulutuksen, opiskelijatiimin toimintanne kehittämiseen sekä mallin toimintanne jatkuvaan kehittämiseen –kaikki tämä ilmaiseksi.

Organisaatiosi ainoa tehtävä on tarjota Lempäälän lukion opiskelijaryhmälle haaste ratkaistavaksi viikon aikana (5.-11.4.2018). Samalla nuoret saavat mahdollisuuden kehittää työelämässä tarvittavia taitoja, ja organisaatiosi saa näkyvyyttä.

Tervetuloa mukaan porukkaan, jossa on virtaa!

Ota yhteyttä:
Jarmo Lehtinen 040 767 2277