Koulutustuen apurahat

Lempäälän-Vesilahden Koulutustuki ry tukee vuosittain taloudellisesti lukio-opiskelijoita stipendein ja jatko-opiskelijoita apurahojen avulla. Apurahoihin on varattu vuosittain yli 20.000 €, ja apurahan suuruus on sitä ensi kertaa hakeville on ollut 500 euron luokkaa. Apurahojen hakuaika on vuosittain marraskuussa. Hakemukset tehdään sähköisellä lomakkeella, joka löytyy tuona ajankohtana hakuohjeineen Lempäälän lukion kotisivuilta.

Lisäksi Koulutustuki voi myöntää koko lukuvuoden aikana erillisestä hakemuksesta opiskelijoille ja yhteisöille tukea esim. lukio-opiskeluun, opintomatkoihin ja muihin vastaaviin tarkoituksiin. Koulutustuki sponsoroi lisäksi abeille teatteriretken Tampereelle kevätlukukauden alussa.

Lisätietoja apurahoista ja muusta taloudellisesta tuesta antaa Koulutustuki ry:n sihteeri Hannu Tiensuu,
hannu.tiensuu@lempaala.fi