Opiskelijakunnan hallitus

Opiskelijakunnan hallitus tarjosi abeille 11.2.2021 kakkukahvit ja mahtava Clear Division esiintyi 😍 Penkkarit pidetään 8.4.

Opiskelijakunnan hallitus koostuu opiskelijoista, jotka on valittu luottamustehtäväänsä. Opiskelijakunnan hallitus on lukiomme sydän. Hallitus edustaa koko lukion opiskelijakuntaa.

Opiskelijakunnan hallituksen jäsenet 2021:

Juho Länsipuro, puheenjohtaja                                                                                               Marcus Nyberg, sihteeri                                                                                                               Tuuli Koppanen, rahastonhoitaja
Jussi-Pekka Hänninen
Anni Tiensuu
Joni Salonen                                                                                                                                         Siina Salminen

Opiskelijakunnan hallituksen jäsenet 2020:

Jussi Jarva, puheenjohtaja                                                                                                Vilma Kivi, sihteeri                                                                                                                Kaisa Raunio, rahastonhoitaja
Sofia Mäki                                                                                                                                               Tuuli Koppanen
Joel Lehtinen
Jussi-Pekka Hänninen
Juho Länsipuro
Anni Tiensuu
Marcus Nyberg
Joni Salonen

Ole rohkeasti meihin yhteydessä!

Seuraa meitä myös Instassa: lelu_opkh

Opiskelijakunnan hallituksen kokouspöytäkirjat:

Lukuvuosi 2021-2022

26.1.2021

16.2.2021

22..4.2021

24.8.2021

Lukuvuosi 2020-2021

26.8.2020

10.9.2020

7.10.2020

11.11.2020

Toimintasuunnitelma 2021-2022

Lempäälän lukion opiskelijakunnan hallituksen tehtävänä on edustaa opiskelijoita, edistää viihtyvyyttä lukiossa, toimia tiedonvälittäjinä opiskelijoiden ja opettajakunnan välillä ja mahdollisuuksien mukaan osallistua koulun ja sen ulkopuolisten tahojen väliseen yhteistyöhön.

Hallitus valmistelee, käsittelee ja päättää opiskelijakuntaa koskevista asioista. Käytännön toimiin kuuluu osallistuminen lukion yhteisten tapahtumien järjestäminen, hallituksen omien tempausten ja tapahtumien (kuten teemapukeutumispäivät) järjestäminen sekä erilaisten hankkeiden organisoiminen. Opiskelijakunta osallistuu hyväntekeväisyyteen sekä vanhusyhteistyöhön koronarajoitukset huomioiden.

Opiskelijakunnan hallitus tekee yhteistyötä tutoreiden, ilmastosotureiden ja Taimi-ryhmän kanssa.

Opiskelijakunta saa varoja toimintaansa muun muassa limsa ja välipala-automaattien ylläpidosta, koulukuvauksen järjestelypalkkiosta ja päivätyökeräyksellä.

Opiskelijakuntatoiminta on merkityksellisessä osassa opiskelijoiden osallisuuden vahvistamisessa. Opiskelijakunnalla on mahdollisuus vaikuttaa koulun asioihin. Opiskelijakunnan mielipide huomioidaan kurssitarjonnassa ja koulun muussa toiminnassa. Opiskelijoiden näkemyksiä kartoitetaan kyselyillä ja mahdollisuudella antaa palautetta opettajille ja opiskelijakunnalle. Kyselyissä ilmenneisiin epäkohtiin puututaan yhdessä opiskelijakunnan ja koulun henkilöstön kanssa. Opiskelijakunnan edustaja osallistuu erilaisiin kokouksiin ja työryhmiin opiskelijoiden edustajana.

Lukuvuoden 2021-2022 teema: yhteisöllisyys lukiossa

Opiskelijakunnan ohjaavana opettajana lukuvuonna 2021–2022 toimii Taina Salonen.

Hallituksen kotisivu: https://lempaalanlukio.yhdistysavain.fi/opiskelijalle/opiskelijakunnan-hallitus/

Tapahtumat:

·   yleiskokous 19.1.2021

·  abien kahvitus 11.2.2021

·  pääsiäinen (etäkoulua) ja vappu

·  vanhojen tanssit 12.5.2021

·  Virta-päivä 13.8.2021

·  valokuvaus 17.8.2021

·  nälkäpäiväkeräys 23.-25.9.2021

·  Lelun esittelyt lukioon aikoville 9.-luokkalaisille        joulukuun alku 2021

·  jouluohjelmaa

·  Sydänpuu-keräys?

·  teemapukeutumispäiviä (Halloween, väriviikko?)

·  vanhusyhteistyö

·  muita?

Toimintakertomus lv 2020-2021

Hallitus valmistelee, käsittelee ja päättää opiskelijakuntaa koskevista asioista. Käytännön toimiin kuuluu osallistuminen lukion yhteisten tilaisuuksien järjestämiseen, erilaisten hankkeiden esimerkiksi nälkäpäiväkeräyksen, päivätyökeräyksen tai vaikkapa oppikirjojen kierrätyksen organisoimiseen. Opiskelijakunnan hallitus osallistuu myös hyväntekeväisyyteen.

Korona ja siitä johtuvat rajoitukset supistivat opiskelijakunnan hallituksen toimintaa lukuvuonna 2020-2021.

Opiskelijakunta saa varoja toimintaansa muun muassa limsa- ja välipala-automaatin ylläpidosta, valokuvauksen järjestelypalkkiosta ja päivätyökeräyksellä.

Lukuvuoden teema: hyvinvointi

Opiskelijakunnan ohjaavina opettajina lukuvuonna 2020-2021 toimivat  Johanna Järä ja Taina Salonen.

Toivotamme kaikille opiskelijoille antoisaa LeLu-aikaa!

Haluatko sinäkin jakaa jouluiloa lapsille ja nuorille?

Voit osallistua lukion opiskelijakunnan Sydänpuu-kampanjaan!

Olemme pyytäneet seurakuntaa ja kampuksen opiskeluhuoltoa selvittämään avun tarpeessa olevia perheitä ja nuoria Lempäälässä.

Nämä tahot ilmoittavat meille lahjansaajien tiedot listoina:

Malli:

Perhe 1: 1. tyttö 3v., 2. poika 8v. ja 3. poika 16v.

4. Yksin asuva tyttö 17v.

Annettavan lahjan tulee olla käyttämätön - joko itse tehty tai ostettu. Toiveenamme on, että lahjoissa pyritään huomioimaan myös paikallisuus ja ekologisuus mahdollisuuksien mukaan.

Lahjapaketteihin ja -kortteihin laitetaan kortti, joka kertoo lahjansaajan numeron ja paketin sisällön.

Lahjat kerätään lukiolle Sydänpuun alle ja 21.12. ne toimitetaan eteenpäin.

Keräysaika on 1.12. - 17.12.2021.

Keräystä koordinoi Lempäälän lukion opiskelijakunnan hallitus.

Mikäli haluat lahjoittaa paketin, ole yhteydessä apulaisrehtori Taina Saloseen: taina.salonen@lempaala.fi tai 0417305390. Saat häneltä lahjan hankintaan tarvittavat tiedot.

COVID-19 -tilanteesta johtuen noudatamme varotoimia. Pyydämme huolehtimaan hygieniasta, turvaväleistä ja on huomioitava, että kampukselle voi tulla vain oireettomana. Kiitos.

My Page