Lempäälän lukion lakkiaisjuhla lauantaina 3.6. kello 10

13.6.2023

Lempäälän lukion kevään 2023 ylioppilaiden lakkiaisjuhla pidetään Virta-kampuksen Erik Edner aulassa lauantaina 3.6. kello 10. 

Virta-kampuksella tilaisuuteen voi osallistua ylioppilaiden lisäksi kolme ylioppilaan läheistä, lukion henkilökunta sekä esiintyjät. Juhla myös striimataan, joten kaikki halukkaat voivat seurata lakkiaisjuhlaa verkon kautta. Linkki suoraan lähetykseen tulee lukion kotisivuille ennen juhlan alkua.

Lakkiaisjuhlan kesto on n. 1,5-2 tuntia. Perinteisesti Lempäälän lukion uudet ylioppilaat ovat juhlan jälkeen muodostaneet kulkueen ja kävelleet lukiolta hautausmaalle, jossa he ovat laskeneet ruusut sankarihaudoille. 

Juhlaan liittyen on hyvä huomioida, että kampuksen pysäköintialue on kooltaan rajallinen. Kampuksen pysäköintialueen ollessa täynnä pysäköidä voi esimerkiksi Tukkitien päässä olevalle parkkipaikalle. Itse Tukkitien varrella on pysäköintikielto. Myöskään Nuorisoseurantalon pysäköintialue ei ole lauantaina 3.6. kampuksen juhlavieraiden käytettävissä siellä järjestettävän tilaisuuden vuoksi.